Business Management Software-Solutii ERP


Master Computers, în parteneriat cu compania SoftOne, propune soluții ERP inovatoare pentru gestionarea resurselor afacerii, soluții care asigură un grad ridicat de personalizare și adaptare la particularitățile fiecărui tip de business.

Soluțiile software de business Soft1 (ERP, CRM, BI) funcționează identic atât pe serverul clientului, cât și în Cloud, cu un grad de flexibilitate de 100%.

Prin adoptarea unei soluții software în Cloud, beneficiind de avantajele tehnologice oferite de platforma Windows Azure, care asigură maximum de disponibilitate și securitate,  firmele care nu doresc investiții mari în infrastructura IT au  acces la cele mai moderne tehnologii din lume, la fel ca și companiile multinaționale, dar la costuri mici. 

SoftOne este lider de piată în segmentul Cloud ERP / SaaS, cu peste 3.000 de instalări în cloud, în timp ce Soft1 ERP este folosit de peste 17.000 de companii internaționale.

Master Computers are o echipă specializată de consultanți, cu experientă în analiză proceselor de business și implementare a soluțiilor Soft1 ERP. 

La nivel național, soluțiile complete și moderne Soft1 ERP au fost implementate de echipa noastră pentru o gamă largă de agenți economici, cu domenii de activitate diferite, dintre care amintim: Enescu SRL, Dionis Prestcom SRL, Mirus ABC. 

 

Master Computers are o abordare profesionistă a proiectelor și parteneriatului cu SoftOne, în care experiență și colaborarea echipelor de dezvoltare, consultanță și suport este pusă în slujbă clientului. 

Abordarea noastră urmărește dezvoltarea unor pachete (pre)configurate standard, pe verticale de industrii. 

Această abordare permite accelerarea implementării în cazul clienților cu procese de afaceri similare configurării “standard”. 

În același timp, există și posibilitatea configurării sistemului de la zero, pe baza analizei proceselor, pentru implementarea tuturor proceselor de afaceri specifice unui client.

Poziția de top a Master Computers în domeniul soluțiilor fiscale a făcut ca prima verticală dezvoltată de compania noastră să fie cea de retail, în care se oferă standard procesele tipice ale acestei industrii.

 

Performanța afacerii dumneavoastră o puteți obține cu soluțiile software integrate ale Master Computers!

 

  

  


Noutăți

Suport non-stop

Numerele de suport non-stop:

0212.100.100

0788.222.211

Asistență

Abonare

Abonează-te la newsletter:


Abonează-te!