Master Sync007

 

Master Sync007 este o platforma destinata transferului sigur, bidirectional de date intre doua baze de date cu structura diferita. Transferul de date este auditabil, setabil, controlabil etc.

Caracteristici principale:

-          Transfer bidirectional de date;

-          Tablou de control dedicat pentru controlul proceselor, vizualizarea starilor si a erorilor;

-          Generic: daca se modifica structura unui tabel prin adaugarea de noi coloane, operatiunea de integrare a coloanelor noi adugate in transfer este automata (adaugarea de noi coloane se desfasoara automat daca numele coloanelor in baza de date sursa este identica cu cea de la baza de date destinatie sau semi-automat in cazul in care coloanele sunt diferite)

-          Configurabil: se pot adauga noi tabele in mecanismul de transfer utilizand interfata grafica a platformei, fara rescriere de cod;

-          Utilizeaza filtrare pe cheia primara: salveaza ultima valoarea a cheii primare pentru inregistrarea transferata si o utilizeaza ca un prag pentru transferurile viitoare;

-          Are o arhitectura bazata pe microservicii: servicii Windows;

-          Utilizeaza RabbitMQ pentru gestionarea cozilor de mesaje;

-          Utilizeaza MongoDB ca baza de date tampon intre bazele de date sursa si destinatie, intre care se transfera informatii.

 

Informaţii generale

Master Sync007 este a șaptea generație de modul ETL (Extract, Transform, Load) și transport realizată de Master Computers. Aceasta se integrează perfect cu celelalte produse software realizate de Master Computers făcând parte din sistemul general de aplicații dar este realizat într-un mod configurabil, permițând integrarea cu ușurință și în alte sisteme care necesită operațiuni de transport si ETL. Schema conceptuală pentru tipologia de ETL bidirecțional este prezentată în următoarea diagramă:

 

Arhitectura generală Sync007 este prezentată în următoarea diagramă:

Noutăți

Suport non-stop

Numerele de suport non-stop:

0212.100.100

0788.222.211

Asistență

Abonare

Abonează-te la newsletter:


Abonează-te!