Soluții pentru magazine și supermarket-uri

Soluţia completă pentru magazine şi supermarket-uri vă acoperă integral cerinţele privind activitatea de vânzare, gestiune şi transfer de date. Aceasta este structurată pe cele trei zone principale de activitate:

Pe lângă structura clasică, am dezvoltat module complexe de fidelizare a clienţilor dumneavoastră şi de analiză/control al afacerii. Din dorinţa de a inova şi optimiza calitatea serviciilor, vă punem la dispoziţie mijloacele necesare unei afaceri de succes.

Soluţia pentru reţele de magazine cuprinde sisteme complete pentru gestionarea vânzărilor şi a produselor la punctul de lucru. Sistemul HeadOffice se ocupă cu procesarea la nivel centralizat a informaţiilor legate de vânzări, stocuri, comenzi, distribuţie, puncte de fidelizare, promoţii. De asemenea, oferă controlul preţurilor şi modificarea lor în timp real. 

Mai mult, datorită adaptabilităţii sistemelor dezvoltate de către Master Computers, există posibilitatea interfaţării cu orice sistem de tip enterprise resource planning (Oracle, SAP etc.) sau interfaţarea cu orice software de contabilitate sau de tip in-house.

Noutăți

Suport non-stop

Numerele de suport non-stop:

0212.100.100

0788.222.211

Asistență

Abonare

Abonează-te la newsletter:


Abonează-te!