Suport pentru versiunile aplicaţiilor RomPOS şi PecoPOS

Compania noastră a lansat, la începutul anului 2013, noile versiuni ale aplicaţiilor RomPOS şi PecoPOS. Aceste versiuni sunt realizate într-o tehnologie nouă și înglobează experiența de peste 16 ani a companiei noastre în domeniul soluțiilor pentru retail. Astfel, prin cooperarea strânsă cu clienții noștri, am reuşit să realizăm cea mai sigură, eficientă şi complexă soluție de retail de pe piaţă.

Mulțumim clienţilor noştri pentru că au fost alături de noi, pentru exigența și înţelegerea arătate pe tot parcursul desfășurării acestui proiect!

Majoritatea clienților noștri au optat deja pentru înlocuirea versiunilor anterioare cu noile versiuni RomPOS și PecoPOS. Din acest motiv și pentru a păstra calitatea serviciilor oferite, suportul tehnic, acordat versiunilor RomPOS și PecoPOS anterioare anului 2013, va înceta începând cu data de 15 februarie 2015, aplicațiile fiind în continuare perfect funcționale.

Deoarece aplicaţiile, pe lângă o interfaţă grafică mai prietenoasă, înglobează și funcţionalităţi care nu se regăseau în vechile versiuni, recomandăm tuturor clienților trecerea la aceste versiuni. Echipa noastră vă asigură suportul şi asistenţa tehnică pentru implementarea acestora în cele mai bune condiţii.

Noutăți

Suport non-stop

Numerele de suport non-stop:

0212.100.100

0788.222.211

Asistență

Abonare

Abonează-te la newsletter:


Abonează-te!