ROMPOS2012 pentru Roviniete

Aplicatia noastra de vanzare, ROMPOS 2012 include de acum un modul integrat pentru vanzarea rovinietelor in orice statie de carburanti sau magazin.

Modulul pentru vanzarea rovinietelor era disponibil inca de la aparitia acestora in varianta de ROMPOS folosita in statiile MOL din Romania; acum a fost dezvoltat pentru toata gama de aplicatii de vanzare oferite de Master Computers.

Folosind acest modul se poate vinde toata gama de roviniete si peaje disponibile in Romania.

In randurile de mai jos va oferim o scurta descriere a noii optiuni:

Rovinietele se pot achiziţiona cu cel mult 30 de zile înainte de data de început a valabilităţii şi se achită în avans.

Perioade de valabilitate a rovinietei este de: o zi, 7 zile, 30 de zile, 90 de zile sau 12 luni (excepţie pentru autoturisme şi pentru vehiculele de transport marfă cu MTMA mai mică sau egală cu 3,5 tone, perioada minimă pentru care se poate achita tariful de utilizare este de 7 zile).

Perioada de valabilitate a rovinietei începe de la ora 0,00 a zilei solicitate de utilizator şi expiră la ora 23,59 a ultimei zile a perioadei pentru care a fost achitat tariful de utilizare. Dacă ziua de început a valabilităţii este ziua în curs, valabilitatea rovinietei începe de la ora achitării tarifului de utilizare şi expiră la ora 23,59 a ultimei zile a perioadei pentru care a fost achitat.

  • Rovinieta de 30 zile este valabilă incepand din ziua marcată şi încă 29 de zile consecutive;
  • Rovinieta de 60 zile este valabilă incepand din ziua marcată şi încă 29 de zile consecutive;
  • Rovinieta de 90 zile este valabilă incepand din ziua marcată şi încă 89 de zile consecutive;
  • Rovinieta de 12 luni este valabilă din ziua marcată până cu o zi înaintea împlinirii unui an.

Data start a valabilităţii nu trebuie să fie mai mare de 30 de zile, iar data de intrare în vigoare a Rovinietei un poate fi mai mică decât data curentă. Pentru respectarea acestor 2 restricţii calendarul existent în formă de RO Vinietă nu va permite selectarea unei date din afară acestui interval.

Peajurile se pot achiziţiona practic oricand si se achită în avans. În momentul accesării formei de Peaj valoarea implicită la Valabilitate va fi "1 trecere pod Fetesti".

Valabilitatea propriu-zisa a oricarui tip de Peaj va fi de un an de la data emiterii in cazul in care trecerea nu are loc.

Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare.

Noutăți

Suport non-stop

Numerele de suport non-stop:

0212.100.100

0788.222.211

Asistență

Abonare

Abonează-te la newsletter:


Abonează-te!