Plata cu telefonul direct la casa de marcat!

Master Computers a integrat în soluţiile sale de retail plata cu telefonul mobil prin soluţia SEQR dezvoltată de Seamless. Astfel, această soluţie este disponibilă cu aplicaţiile software de vânzare ROMPOS 2012TM (magazine) şi PECOPOS 2012TM(staţii de carburanţi).

SEQR (se•cure) este soluţia de plată fără card, cu telefonul mobil, cea mai utilizată în Europa. SEQR permite oricărei persoane care are un smartphone să plătească în magazine, restaurante, staţii de carburanţi şi online, să transfere bani fără niciun cost, să stocheze chitanţe digitale. Este o soluţie sigură şi rapidă de plată.

Utilizatorii trebuie să posede un smartphone, să-şi descarce gratuit aplicaţia (disponibilă pe sistemele de operare Android şi iOS), să-şi asocieze cel puţin un cont bancar platformei Seamless, să scaneze codul QR de la punctul de vânzare şi să confirme tranzacţia cu PIN-ul personal.

Din punctul de vedere al proprietarilor de magazine, staţii de carburanţi, restaurante, principalele avantaje ale acestei soluţii sunt gradul înalt de securitate şi reducerea semnificativă a costurilor asociate tranzacţiilor (la plata cu cardul bancar, comerciantul plăteşte integral comisionul bancar per tranzacţie).

Până acum, soluţia SEQR este disponibilă în România prin banca Garanti Bank.

Începând cu luna Decembrie 2013, soluţia de plată SEQR este în funcţiune în reţeaua de staţii ENI România.

 

 

Noutăți

Suport non-stop

Numerele de suport non-stop:

0212.100.100

0788.222.211

Asistență

Abonare

Abonează-te la newsletter:


Abonează-te!